Biroul de Presă al Patriarhiei Române atrage atenţia creştin ortodocşilor că Biblia difuzată, astăzi, de către ziarul „Adevărul” este neoprotestantă. „Deoarece mai mulţi credincioşi ortodocşi au sesizat deja Patriarhia Română cu privire la faptul că au fost induşi în eroare de către cotidianul Adevărul, prin oferirea spre vânzare a unei Biblii neoprotestante, solicităm acestei publicaţii ca în articolele promoţionale şi în spoturile publicitare să ofere informaţiile corecte despre ediţia Bibliei pe care o difuzează.

În acelaşi timp, îndemnăm clerul ortodox să informeze comunităţile de credincioşi despre faptul că Biblia vândută împreună cu ziarul Adevărul nu este ortodoxă şi conţine diferenţe majore de traducere faţă de textul oficial al Sfintei Scripturi a Bisericii Ortodoxe Române”, informează reprezentanţii Patriarhiei Române printr-un comunicat de presă transmis azi.

S-a înțeles, da? Singura sectă creștină din lume sunt ortodocșii. Orice altă biblie nu e bună, pentru că nu e tradusă de Bartolomeu Anania, deci nu există. Iar dacă BOR nu primește drept de copyright pe traducere, avem o mare problemă.

Vă dați seama cum trăznesc mascații din amvoane, înfierând cu mânie creștin proletară, ziarul Adevărul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.