windows 8.1

Știți că ieri căutam un stiky notes de windows, neștiind că au așa ceva băgat în sistem. Și am găsit evernote sticky notes, foarte mișto și drăguț, care făcea inclusiv sincronizare cu one drive. Well, având one drive și pe telefon, am zis că nu e o chestie rea.

Prin urmare, am instalat evernote și hai să îi dăm drumul la sincronizare. Am băgat mailul, am dat recover la parolă, pentru că o mai ținea minte mama mare, s-a instalat. Prima chestie care m-a enervat, se sincroniza cu voce tare, adica cu notificare în dreapta.

În fine, plec de la laptop, când mă întorc, laptopul blocat și îmi cerea elegant să introduc parola de live. Pentru că dragul de windows a gândit în sinele lui că dacă tot am o parolă de sincronizare la one drive, e bine să mi-o pună și la blocarea windowsului, pentru că de ce nu.

Am simțit că îmi pocnește o venă, pentru că ăsta deja e comportament abuziv, de crapware, nu ai cum să decizi tu să îmi blochezi computerul pentru că de ce nu.
În fine, din una în alta, am ajuns să îmi șterg userul de pe windows, user cu drept de admin. Iar în windows 10, userul Administrator e blocat by default. Și nu ai cum să îl reactivezi, nici cum să te conectezi la el, pentru că e, nu-i așa, disabled. Iar userul meu avea ca singur drept vizionarea, nici măcar să instalez ceva nu puteam.

Și uite-așa acum am windows 8.1 piratat. Pentru că windows 10 cu licență decide microsoft că nu mai e al meu, deși dau bani pe el și că pot să facă orice doresc. Serios, dacă cumva iese sistem de operare cu Android, știți cum zboară orice de la microshit din laptop?

Știu, trebuia sa pun 7, dar pur și simplu le-am încurcat și am realizat asta după ce deja făcusem USB bootabil…

Și nu, linux nu e sistem de operare, mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.