nadella sucks

Căutam o aplicație tip sticky note, ca să îmi pot pune notițe pe desktop, pentru că altfel uit de la mână până la gură. practic, cât am căutat aplicația în Magazinul lui Windows 10, am și uitat de ce o voiam.

În fine. Am găsit ceva numit Sticky Notes 8, care avea și sincronizare cu One Drive. Am zis că dacă tot am aplicația One Drive pe android și nu o folosesc, hai să încerc să le sincronizez, să se facă utilă.

Logic că uitasem parola, așa că dă-i recover password. Pasul 1. Pasul 2 trimis la altă pagină, unde te întreabă contul pentru care vrei recover password. După care trimis la altă pagină unde te întreabă dacă contul blurat cu asterix este contul pe care vrei trimis linkul de schimbat parola. După care te trimite pe altă pagină, unde să scrii de mână contul. După care îți trimite mail. După care te pune să bagi într-o căsuță codul numeric primit pe mail. După care dai next. DUPĂ CARE TE MAI PUNE O DATĂ SĂ BAGI MAILUL ȘI NOUA PAROLĂ, CA SĂ TE LOGHEZI!

Nu înțeleg de ce Micro$oft devine tot mai închistat și înghețat. Birocrația de corporație îi face să se transforme în niște șoricei decrepiți, în loc să pună pe primul plan satisfacția userului și ușurința în utilizare.

În altă ordine de idei, nu am găsit aplicație care să îmi pună PE DESKTOP sticky notes. Tot ce e în store își deschide propriul desktop, pe care trebuie să îl verific eu ca să îmi aduc aminte că trebuie să îl verific.

Mda.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.