Nici nu s-a făcut bine 2019 și se simte în aer freamătul securității, cum lucrează ea la o nouă reușită politică, convingând proștii să nu apară la vot.

Desigur, cea mai importantă reușită este cea în care, iată, Cioloș e asimilat securist pentru că firma de avocatură care s-a ocupat de înființarea PLUS este a fiului unui fost securist, prin urmare, Cioloș e securist. Pentru că, se știe, toți, când cumpărați ceva, luați un serviciu sau vă luați un avocat, întâi îi faceți un background check la instituția oficială a statului, ca să aflați ce legături avea cu securitatea respectivul, soția sau părinții ambilor. De asta nu cumpărați voi de la Flanco, nu vă tratați la Sanador, nu mâncați la La Plăcinte, pentru că faceți background checkuri de securitate și cinste. Asta ca să nu fiți asimilați, ulterior, cu securiștii.

Câteodată mă mir cum, mulți dintre voi, reușesc să respire neasistați sau să masticheze singuri croasantele, serios. Ați sărit toți, gomoși, da da, e o problemă gravă, iată, nu se poate, e clar, Cioloș e securist, e clar, nu avem pe cine să votăm, deci și mai clar, nu votăm, nu ai cu cine, toți sunt lafel.

Și așa, găsim bube în capul amărâților ăstora și niciunul dintre voi nu își mai amintește cangrena care mănâncă de vie românia. Clar, Cioloș și-a făcut partidul cu firma unui fiu de securist, este FIX ACELAȘI LUCRU cu dragnea și ponta. Exact aceeași chestie, vă spun!

Aveți cap să nu vă plouă în gât. Simplu.