Vine toamna, anotimpul în care oamenii își cumpără frigiderele și televizoarele din casă (nu mă întrebați de ce, e dovedit științific, toamna și iarna se cumpără aparatele de frig prin case). Ieri, în timp ce ne gândeam dacă ar fi fezabil să ne mutăm la casă și să închiriem apartamentul și discutam dacă să lăsăm acareturile pe loc, am realizat că, de fapt, aș prefera să las frigiderul pe care l-am cumpărat acum 2 ani, ca să îmi iau o combină frigorifică.

Când am luat frigiderul actual, mă gândeam că e suficient așa, nefiind genul care aduce iarna porc de la țară, ci un fan declarat al cărnii din supermarket, luată pentru maxim o săptămână, gata feliată în fripturi, plus niște legume congelate.

Dar nu m-am gândit că, de fapt, legumele acelea ocupă destul spațiu. Și că voi dori să separ carnea de porc de cea de vită, cea de pui de pește, legumele de carne, o să am și o cutie de înghețată sau două, vreo 2 prăjituri cu dovleac gata de aruncat în cuptor, chestii de astea.

Așa că, dacă ar fi să îmi iau acum frigider, ar fi o combină frigorifică, eventual cu 4 sertare, pentru o manipulare, cu tehnologie Blue Light, de la Beko (blue light e cea mai mișto chestie de păstrat legume fresh ever), neapărat No Frost, pentru eleganță și curățenie, poate nu chiar inox, pentru că se curăță incredibil de greu, dar, la urma urmei, de ce nu, că doar nu îl curăț eu? :mrgreen:

Așa că, în ordinea inversă a preferințelor ar fi:

3. Beko RCNE520E20DZX, 450 L, Clasa A+, Inox

2. Hotpoint ENBGH 19423 FW, No Frost, 450 l, Clasa A+++, H 195.5, Inox

1. Liebherr Confort CN 3915, 340 l, Clasa A++, NoFrost, Display, H 201 cm, Alb

Desigur, depinde și de gust, soție și cum se încadrează în casă.