bideu

Când eram mic, tatăl meu a fost operat de ceva ruptură anală. Din cauză că era șofer. Da da, din cauza asta cică profesioniștii o pățesc, din cauza expunerii pentru o perioadă lungă la zdruncinăturile cabinei. Cel puțin așa a liniștit-o medicul pe mama, după ce întâi a speriat-o că e posibil să fie cancer.

Anyway, de atunci am rămas cu un pitic pe creier. Am fost prezent la externarea tatălui meu și am ascultat recomandările medicului, pentru o viață sănătoasă din punct de vedere al mecanismului excretor. Și cea mai importantă recomandare a fost Niciodată nu folosești hârtie igienică pentru curățarea zonei, întotdeauna spălare, pentru că hârtia conține celuloză și celuloza are efect abraziv, deci irită.

Cumva, mintea mea a înțeles că doar așa poți fi sănătos acolo, așa că de vreo 30 de ani încoace, întotdeauna, după…înțelegeți voi, folosesc dușul, like a boss. Și m-am simțit întotdeauna tare bine, curat și uscat, în orice circumstanță ahem :mrgreen: . Dar vine o vreme în viața fiecărui boss, când parcă ar vrea să schimbe ceva.

Prin urmare, merită să îmi instalez un bideu real, din ceramică, sau sunt okei și chestiile astea atașabile la capac? Desigur, întrebarea nu se adresează celor care încă au ca maxim de confort un capac cu burete, eventual cu desene cu lame de bărbierit sau sârmă ghimpată, pe cocioaba din fundul grădinii.

Doamnelor?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.