Și a fost prima ediție de Speed Dating for Startups. Vă spun sincer, cu mâna pe inimă, este, cu siguranță, evenimentul la care m-am simțit CEL MAI BINE și nu doar asta, ci m-am simțit CU ADEVĂRAT util. Pentru că, spre deosebire de evenimentele clasice, unde se înghesuie pișcoteouri ca să se asculte între ei și să se aplaude elegant, aici au fost oameni care au venit cu un singur scop: să pună întrebări utile pentru ei și, dacă este cazul, să învețe ceva.

Iar asta a transformat întâlnirea, fără glumă, într-o poveste de dragoste unde toată lumea ofta de tristețe că li s-a terminat timpul alocat la masă și nu mai au când să mai discute. Pe de altă parte, e bine, știți cum e, vizitele cele mai reușite sunt cele mai scurte.

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut onoarea de a mă avea la mesele lor, eu am învățat de la ei lucruri, sper că și ei de la mine. Dacă citiți asta, puteți să lăsați un semn și un link în comentarii.

Pentru ceilalți, ne vedem, cu siguranță, la ediția 2. În curând.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.