idioti

Una din marile probleme ale angajaților români este că ei habar nu au cîți bani le ia statul. De asta există și comunismul feroce care se manifestă peste tot, ca la articolul cu banii pentru copii. Pentru că săracii rupți în cur habar nu au câți din banii lor se duc la stat. Dacă în loc de ăia 2000 de lei în medie pe care îi iau net, ar lua de fapt 4000, câți sunt brut și ar fi forțați să decarteze cu mâna lor cei 2000 de lei, lunar, brusc oamenii ar conștientiza mult mai ușor că de fapt inamicul e acolo și ei sunt cei ce sunt furați, fără jenă.

Doar că ei nu știu, deorece toate impozitele și decartările se fac la angajator, pentru ca omul de rând să nu știe de fapt cât e de furat de stat. Sunt niște sume, nu îi pasă, Netul, eu cât iau netul, domnu? Nu, țărane, ar trebui să știi cât ți-e brutul și să conștientizezi că diferența aia se duc în buzunarele lui ponta, dragnea, videanu etc.

Ministerul finanțelor face o chestie bună. Un început, dar tot e ceva. Mută plata contribuțiilor sociale ale angajatului doar la angajat. Înainte era 10,5% la angajat şi 15,8% la angajator, de parcă angajatorul trebuia să îi plătească asigurările sociale angajatului. Acum va fi 21,7% doar la angajat.

Foarte bine, bravo! În sfârșit comuniștii de mucava vor realiza câți din banii lor, din VENITURILE lor reale, se duc către stat, pentru ca ei să aibă parte de moarte în chinuri prin spitale sau de pensii cu care nu îți poți cumpăra nici măcar medicamentele uzuale. Bravo!

Acum urmează, sau ar trebui să urmeze și partea în care tot salariul brut se varsă angajatului, care să fie obligat să se ducă și să își plătească singur dările către stat. Pentru că, dacă se întâmplă asta, urmează încă o revoluție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.