Am observat ieri că s-a făcut mare gălăgie pe seama olimpicului ce a câștigat nuștiuce bani dintr-un concert și e somat să plătească 13 lei impozit. Iar lumea era foarte ultragiată DUMNEZEULE, CUM SE POATE AȘA CEVA, DOAR E ARTIST, DOAR E OLIMPIC!Și de aproape 2 luni nici măcar alocația nu și-a primit-o!

Eu, ultima oară când verificasem, toți cetățenii români erau egali în fața legii. Și plăteau impozite pe câștigurile obținute. Faptul că e olimpic îi oferă scutire de impozite pe munca depusă? Sau faptul că e pianist? Sau faptul că nu i s-a virat alocația îi oferă imunitate? Care din ele?

Nu înțeleg exact, ce vă oripilează?
Pentru că dacă susțineți că olimpicii la pian nu trebuie să plătească impozite, aș propune ca nici olimpicii la fizică să nu plătească. Bine, eu doar am participat cu onoruri maxime, dar sunt olimpic, da?

După care aș propune să nu mai fie impozitați chirurgii. Salvează vieți, nimic nu e mai important decât asta. Sau stai, poate este. Cadrele didactice, care formează vieți. Să nu fie nici ei impozitați. Nici piloții de avion sau mecanicii de locomotivă. Căpitanii de vas și stewardesele.

Și promoterițele, că tot au doar 2 neuroni.
Să plătească doar Ponta, mama lui de plagiator!

Oare Cleopatra Stratan avea scutire de impozite?