Comand azi un UBER pe Calea Victoriei, la Vinexpert. Zice ca vine in 10 minute. Asstept 10 minute, pla Uber, îl văd, pe hartă, că se învârtea ca berbecul pe buzești . Îl sun pe șofer, accent de ardelean, probabil în jur de 45-50 de ani.

– Păi eu am ajuns, sunt aici în față la palatul ăsta, cum îi spune, palatul căii victoriei. O să intru în parcarea asta mare din centru și vă aștept.

– Eu sunt fix la intrarea pe Calea Victoriei, nu am cum să intru în piață, printre mașini, cu o femeie gravidă. Nu știți unde e calea victoriei?

– Ba da, cum să nu.

Închid, bag telefonul în buzunar și aștept, Citroen Gri, șofer domnu Petru, nu ai cum să nu îl vezi. Stau și stau și stau. Iau telefonul, mă uit pe hartă. Țăranul se învârtea prin piața romană, era pe la ASE, cred că se pregătea să intre pe Căderea Bastiliei.

Am anulat, cum ziceam, după 35 de minute de așteptare, eram cu soția gravidă după mine, doar de stat ore întregi în picioare așteptând ardeleni nu voiam. Rezultatul, 12 lei, doar i-am mâncat din timp tâmpițelului care a plecat de la foamea lui din ardeal și a venit să facă bani la capitală, el neștiind bine unde e poarta de intrare la toaleta din casă.

Am chemat un Clever, a venit taxi în 5 minute, ne-a dus acasă instant. Ok, nu am avut aer condiționat. Merită efortul, ca să nu dau peste perpendiculari de ăștia.

Later edit: In aplicație exista optiunea de a contesta acel fee, care iti este creditat in cont, fara întrebări.