Vești bune!
Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul tău. Îți mulțumim că ai avut încredere în noi și ne-ai susținut!

Promitem să îți oferim un serviciu la fel de sigur și un nivel mai ridicat de disponibilitate a mașinilor și a curselor cu cardul.

BIne, tot guvernul a băgat prin OUG și noul cod administrativ, care transformă baronii locali în regi locali și în care pensiile alea de mii de euro merg și la primari. Pentru că de ce nu, la urma urmei.

Dar, să revenim la partea bună, cea în care, în sfârșit, ridesharingul devine o ocupație reglementată în românia, șoferii de Uber și Bolt nu mai au de ce să se teamă de taximetriști cu dreptatea în brațe, taximetriști care, de acum, dacă mai fac dude, devin, brusc, infractori.

E un lucru bun. Și e o lovitură cruntă dată taximetriei clasice, pentru că, de acum, lucrurile sunt de la egal la egal, cu taxe, impozite și tot restul. Și atunci, print screenurile alea faine de pe Grupul Taximetriștilor, alea cu Eu dau drumul la aer condiționat pentru mine, nu pentru client, vor deveni sursa de amuzament, nu de nervi.

Să ne înțelegem, taximetria, transportul de persoane, nu vor dispărea niciodată. Probabil se vor transforma, în timp, în altceva, pentru că și tehnologia devine alta, se încearcă tot mai mult pe direcția mașinilor autonome și a șoselelor dedicate, pentru că asta înseamnă timpi reduși în trafic și consum mai mic, indiferent de tipul combustibilului. Imaginați-vă o intersecție fără semafoare auto, singurele semafoare fiind cele pentru pietoni. Pentru că mașinile smart, care comunică între ele, nu au nevoie și trec fiecare funcție de viteză și distanță. Lipsa accidentelor sau, în cazul în care apar, lipsa oricărui contact al șoferilor cu poliția sau firma de asigurări. Sunt chestii care deja există, sunt făcubile și, la un moment dat, vor ajunge peste tot.

Iar firmele de ridesharing sunt motorul schimbării pentru taximetriști. Desigur, va exista rezistență, cocalari în șlapi și țigani de bine, dar timpul îi cerne pe toți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.