Zilele trecute, forțat de o pană, am oprit la Baicului, la un service, Cafy Jr. Arată frumos, foarte profi, fix ca chestiile pe care le vezi în emisiunile cu mașini de pe discovery. Dar nu asta m-a frapat.

Exceptând câteva excepții care, probabil, sunt șefi, absolut toți ceilalți angajați, spălătorie sau mecanică, sunt ceva indonezieni, cred, după vorbă, statură și culoare. Serios, eu am crezut, fără a ofensa pe cineva, că sunt toți țigani, la început, dar mi se păruse aberant, că nu aveai de unde să aduni atâția țigani cu aceeași culoare și toți la maxim 1.60. Care să și muncească.

Iată, se pare că patronii de companii găsesc soluții la mofturile asistaților sociali din românia. Mâine poimâine se strâng ai noștri și hăituiesc asiatici pe străzi, cum fac englezii cu românii, gen Go back to pakistan!!, cu varianta adaptată Marș la mă-ta acasă, bă țigane!!

În altă ordine de idei, caut un Mercedes clasa A, de preferat peste 140, neapărat automat, după 2008. Dacă știți, aveți, putem discuta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.