Ştiţi ce au rromânii din plin? Modestie, frate. Modestie cât cuprinde. Şi nu neapărat pentru că aşa ar vrea ei. Nu, ci pentru că aşa consideră societatea ce-i înconjoară.

Poţi să ai bani. Poţi să ai realizări imense în viaţă. Poţi să te numeşti Bill Gates sau Rotschild. NU AI VOIE SSĂ SPUI DESPRE TINE CĂ EŞTI BUN.

Trebuie să îi laşi pe ceilalţi să spună asta despre tine. Tu, modest şi sârguincios, trebuie să laşi capul în jos şi să aştepţi EVENTUALELE aprecieri ale experţilor rromâni întru modestie.

Cea mai tâmpită educaţie posibilă este asta şi e o caracteristică existenţială în rromânia.

Şi aşa ajung copiii noştri să inventeze rachete care merg cu apă, dar să şoptească timizi “ei, nu e mare lucru”.

Pentru că aşa au văzut acasă, aşa au văzut în anturaj, aşa i-a educat societatea.

În schimb, în ţările dezvoltate, dacă ai făcut un rahat mai dens, te lauzi cu el la toate televiziunile. Pentru că e al tău şi e deosebit.

Nu trebuie să te laude vreun dobitoc care nu a realizat nimic în viaţă, dar e expert în critici.

Acest post a fost generat ca o reacţie la aberaţiile lui sKrumel, de pe blogul de marketing online.

LE: Aberantul o dă în deontologisme, adică mă-nţelegi, eu îi spun că e prost pentru că sunt prieten cu clickio. Nu dragă, eşti prost, aşa cum o demonstrează şi numele tău, Corcodel, pentru că atât a putut mama dumitale să expulzeze pe lume. Iar insinuările tale nu fac decât să demonstreze cu prisosinţă ce spun.
Uite vezi, te laud eu, nu trebuie să o facă alţii.
Dumbass.

ULE: am uitat sa va spun ca sunt expert in seo, sem, tagging, coding, cmsing, vărzing, marketing, vanzari chiloti tetra, pălării negre, muci cu bile, bile-n nas, bucătărie libaneză şi alte domenii în care excelează tarzii de mai sus.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.