Stiti cine e perdantul major odata cu caderea motiunii? Micul Putin al Romaniei, purtatorul de nume urat mirositor (frate, cum ar fi sa se numeasca presedintele SUA Fartovici? Oare l-ar alege careva?), ganditor de majora importanta mondiala, academician doctor inginer al fostei flote praduite tot de el, Traiaaaaaaaaaaaaaaaaaan Basescu.
De ce zic asta? Pentru ca Traianel si-a rupt dintii in Tariceanu de fiecare data cand a incercat sa il dea jos. Absolut de fiecare data, infrangerea a fost fara dubii, dubii spulberate de cretinul ala de BOC, care pi?ig?iaz? victorii pe toate planurile, cand toata lumea vede ca are nasul plin de rahatul de pe drum, in care i-a fost indesata fa?a mica si poznasa.
Sa fie Tariceanu un politician mai bun decat anticipa tot analistu`? Sau sa fie influenta lui FInkelstein? Sau pur si simplu parlamentarii romani sunt atat de dedicati scaunelor pe care le ocupa, incat spectrul alegerilor anticipate ii face sa tremure.
Chiar, a mai ras cineva ascultand declaratiile alora de ieri? Conservatorii, care dupa ce au avut semnat cu PSD un acord, acord care i-au bagat in parlament, iar ulterior le-au dat cu flit, pentru ca tara avea nevoie de ei si de guvernarea lor, clamau despre bun simt si loialitate, UDMR prin vocea lui Marko Bela tragea un semnal de alarma legat de aliante facute doar de dragul puterii, cand UDMR e la putere INTOTDEAUNA, aliindu-se cu oricine, numai sa aiba si ei un mic ciolan. Bine, nu unul chiar mic, atata timp cat signor Verestoy de la UDMR a devenit unul din cei mai bogati oameni din Romania, desigur, observand nise si speculand oportunitati, nu bazandu-se pe functie si partid.
Mi-e scarba rau de tot de politicienii nostri. Care idiot mai indraznestesa imi spuna ca votul e datoria mea sfanta, si dreptul meu constitutional?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.