Nu știu câți dintre voi mai țineți minte ArhiTV, precursorul vloggerilor actuali, cel în care făceam eu fimulețe smart, gen produceam content, eventual la bustul gol. Unii oameni mă întreabă de ce nu îl reiau, iar răspunsul e simplu. Am îmbătrânit și m-aș simți caraghios să mă scălâmbăi așa, la anii mei, chiar dacă, cel mai probabil, ar exista o mulțime nostalgică, să își aducă aminte de tinerețe uitându-se la mine.

Privind prin prisma asta, a mea, nu reușesc să înțeleg oamenii și femeile care nu conștientizează că, odată cu vârsta, cei din jur au alte așteptări de la ei. Mă uit la doamne care merg vertiginos spre 40 de ani, cu copii, cum își etalează celulita și șuncile, în încercări disperate de uita că nu mai sunt la vârsta la care oamenii simt furnicături când le văd dezbrăcate, ci ușoare senzații de gagging. #ritualulmeudefrumusete

Ce voiam să zic. E tentat să te prostești pe net, dar până la o vârstă. Dacă visezi la influencing, dar singura ta capacitate este că îți poți arăta mijul rapid, în circumstanțe variate, poate ar trebui să te îndrepți spre gospodărie, crescut nepoți și alte activități utile societății.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.