Scris de Jalane.
Repet, acest articol NU este scris de Arhi, ci de Jalane.

Sunt un mare fan Michael Jackson, ii stiu pe dinafara toate melodiile si videoclipurile de cand eram mica, de cand a venit in 1992 si aveam 5 ani si cineva mi-a adus caseta video cu concertul care m-a hipnotizat pe loc. I-am facut galerie cand a fost acuzat de molestare de copii, am suferit alaturi de el cand s-a despartit de Lisa Marie, i-am urmarit viata, am taiat pozele lui din zeci de reviste pe care le-am lipit apoi una langa alta in albume, i-am imitat miscarile de dans si mi-am imaginat ca ii faceam backing vocals. In dimineata in care telefonul a sunat si am auzit ca Michael nu mai este mi-a cazut cerul in cap…

DAR nu pot intelege cum poate cineva sa creada ca acei copii chiar sunt copiii lui!!! Michael era negru…NEGRU! Afro-american, ca sa fim politically correct. Nu mulatru, nu metis. Nici nu e nevoie sa stii genetica pentru a-ti da seama ca acei copii, blonzi cu ochii albastri, NU POT fi copiii lui. Si nu, nu cred ca in antichitate a avut el niste stramosi blonzi pe care acesti copii i-au mostenit. Faptul ca el s-a “albit” (parerea mea voit, nu de vitiligo, dar asta este alta discutie) nu avea cum sa ii influenteze genele. Cum, oricat de mare fan Michael ai fi si oricat de impecabil l-ai vedea, sa crezi ca Prince, Paris si chiar Blanket sunt copiii lui?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.