Povesteam astazi pe chat despre numarul de parteneri avuti, respectiv ce inseamna mult/putin  , si am ajuns la modul in care o femeie isi alege potentialul partener sexual. Nu vorbim aici neaparat de relatii, ci de anumite criterii pe care trebuie sa le indeplineasca  un tip ca sa fie eligibil pentru o noapte ( sau mai multe) .

La mine lista suna cam asa:

  1. Cel mai mare si cel mai sexy organ al barbatului : Creierul. Sau , ca sa citez , „intelligence has a pornographic effect on me“.
  2. Increderea in sine . (desi mentionez ca si inocenta pe care o emana barbatii timizi e uneori al naibii de  eficienta )
  3. Aspectul fizic: nu trebuie sa fie un Patrick Dempsey sau un Brad Pitt, dar trebuie sa fie ingrijit. Unghille taiate si curate, parul spalat , dantura ingrijita , usor mai inaltut decat mine, ca nu imi place sa ma aplec sa-l sarut.
  4. Curatenia: EXTREM de importanta. Nu ma apropii de tipi care par a avea probleme cu igiena.
  5. Mirosul: Oricat am incerca noi sa parem femeile alea atrase de muncitorul de pe santier, lucind de transpiratie si mustind de testosteron, mie una imi plac barbatii care miros frumos.  A nu se intelege ca imi plac barbatii tavaliti prin after shave, care iti dau dureri de cap cand trec pe langa tine.

 

Gagici, sunt curioasa ce e important pentru voi, respectiv care au fost criteriile pentru care ati refuzat barbati pana acum. Baieti, parerea voastra e binevenita. Mai ales daca exista povestioare interesante despre motivele pentru care v-au refuzat fetele in trecut.