Am scris, de mai multe ori, despre problema femeilor angajate pentru curățenie în locații cu circulație mare și care sunt obligate să facă curat live, la toaleta bărbaților, printre penisuri scuturânde și bășini unduitoare. Mi se pare umilitor și grotesc și AFI Cotroceni chiar a luat măsuri atunci și a angajat și bărbați pe post.

Dar mai există o categorie de femei care, în viziunea mea, intră la categoria agresori sexuali. Matracucele care stau, bine mersi, în wc-ul bărbaților și își văd de discuții, chestii personale, doar ca să simtă mirosul de cuc, complet indiferente la absurditatea situației. VĂ dați seama cum ar fi invers, ca doi bărbați să stea la WCurile fără ușă din toaleta de femei și să discute diverse, nederanjați de nimic?

Mno, doamnele din imagine sunt angajate la curățenie la Dino Park în Râșnov și nu aveau nicio greață să stea lângă hoardele de bărbați care treceau să facă pișulică. Mi-a fost jenă să le fac poză mai clar, pur și simplu mi-a fost rușine de rușinea lor. Deși nu ar fi trebuit să îmi fie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.