În ultima vreme mi s-a acrit de golf clash, nu am mai jucat de 100 de ani, iar jocul de minigolf pe care îl jucam ca alternativă este făcut matematic să te oblige să cumperi de la ei, ultima chichiță e că îți dă eroare la startul jocului, se închide și o ia de la capăt, dar tokenurile ți le-a mâncat.

Așa că m-am întors la bătrânul 8ball, pe care îl joc de o eternitate, de fiecare dată când mă apucă, pe alt cont. E relaxant pentru că, fără să mă mândresc sau ceva, sunt destul de bun, după vreo 8 sau 9 ani de practică.

De fapt, ce voiam să spun e că, într-un moment de plictiseală, am decis să îmi pun avatar, că numele nu mă lasă să mi-l schimb decât dacă mă loghez cu facebook, iar pe mailul ăla am un cont cu un level de ceva țâșpe sute și nu mai e funny, că la joc îmi sunt repartizați de ăia cu nivel similar cu al meu, deci jocurile devin crimă și pedeapsă, contează să spargi cu minim o bilă și aia e. Iar avatarul e o gagică desenată, din cele oferite moka de către joc.

Iar asta m-a trimis către un panseu filozofic de mare angajament.
Este absolut normal ca femeile să fie pe cei mai înalți cai posibili și să aibă opinia că sunt superioare tuturor celor din jur. Vă spun, după ce am pus desenul ăla la avatar, absolut toți cei cu care mă joc, dacă sunt masculi, mă adaugă automat ca prietenă. Dacă văd că nu îi adaug și eu, revin, dau unfriend, friend again. Zi de zi. Totul pentru un desen și un nume indescifrabil alocat automat. Într-un joc unde nu ai cum să ai o discuție, pentru că au doar pachete conversaționale, la vânzare, cu Great! Great game! Nice shot! și alte porcărele de astea.

Credeam că aglomerația aia de penis de pe contul meu fake de facebook, de femeie, este pentru că pozele sunt de fotomodel onlyfans și atunci na, oamenii încearcă (vă spun, nu am primit în viața mea atâtea dick pics, de când sunt colecționar de FFN-uri)

Dar nu. Bărbații sunt ca câinii. Nu, greșesc, câinii sunt niște creaturi dotate cu inteligență. Ca niște iepuri. Nu contează ce e. Respiră? Înseamnă că am o șansă să dau.

Serios, e absolut normal ce se întâmplă cu psihicul femeilor. După atâtea agresiuni zilnice, chiar poți să o iei ușor razna.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.