Deși sunt împotriva avortului, ca act de contracepție, susțin până la moarte dreptul femeilor de a alege ce fac cu corpul lor și a faptului că NIMENI nu are dreptul de a decide ce face un om cu propriul corp. Nu, un embrion nu este un copil, sunt celule de carne și atât, așa cum un virus nu este ceva viu, indiferent de poveștile lacrimogene exhibate de religioșii anilor 2020.

Ce vreau să spun este că lipsa educației este criminală. CRI-MI-NA-LĂ. Priviți ce discuție elevată. Una ar vrea să ajute, dar gravida e pocăită și nu vrea EXTIRPARE. Ailaltă nu știe să lege 2 silabe, dar ar adopta viitorul copil, pentru că își dorește mult să crească încă un analfabet care să îmbunătățească plaiurile dâmbovițene.

Băi, și nu ar trebui decât ca școala și părinții să își educe copiii despre funcțiile NORMALE ale propriului corp, lucruri pe care le avem TOȚI și, cu siguranță, le folosim pentru destinațiile lor naturale.
Religia este un singur cuvânt. CRIMĂ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.