Aveam și eu o plăcere cu telefonul meu. Mă jucam, când prindeam o fărâmă de timp, 8 Ball Pool de la miniclip. Biliard simplu și frumos, jucat mano a mano cu alți concurenți. În timp, fără urmă de modestie, am devenit foarte bun, ajungând să câștig peste 100 000 de goldeanu.

8ball

Și cum stăteam eu aseară relaxat la calculator, scriind câteva din operele cu care binecuvântez lumea zi de zi, aud în background zornăiala binecunoscută de monede din deschiderea jocului.

Mă duc să văd ce e, când colo, fiul, foarte satisfăcut se juca biliard de numa numa cu un oarecare concurent. De ceva vreme. Pe miză de 10 000 partida…

Prin urmare:
8ball2

Cred că am făcut preinfarct de nervi. Toată munca mea făcută varză, logic fiul nu juca nimic, el doar era fericit să lovească bilele, iar rechinul de la capătul celălalt doar îi mai cerea Rematch. Pe care fiul îl accepta fericit. M-am simțit ca în copilărie, când eu primeam țiganii în curte să le dau apă și ei furau toate găinile pe care le găseau.

Deleted.

Oricum nu îi pasă. E specialist în Minion Rush, pe care l-a jucat maxim, deblocându-i cred toate nivelurile.

Munculița mea…
Acum știu cum se simte un palestinian în gaza cotropită de fasciștii evrei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.