Vorbeam săptămâna trecută despre tatuaje și despre dreptul și necesitatea de a te tatua unde vrei și cum vrei, pentru că ai o singură viață și nimeni nu-ți trăiește regretele tale.

Problema este, ce faci când îți tatuezi numele iubitului din acel moment, suficient de fraieră fiind încât să crezi că iubirea e pe viață și că vei defila cu el de mână până când isus va zice stop joc?

Doar mă întreb și eu. Nu prea pot să îmi imaginez cum ar reacționa iubirea vieții tale, atunci când iei poziție de L în fața lui, iar pe șalele tale scrie Aici a fost Costică sau Proprietate lui Jenel. Clar, sexul nu-l strică, dar relațiile pe termen lung, da?

Despre păsărica din poză, suficient de tâmpă încât să își tatueze pe față numele iubitului actual, nici nu mai putem vorbi. Nici despre iubitul actual, care a fost suficient de porc încât să fie de acord să îi desfigureze chipul definitiv.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.