Am o problemă masivă cu abordările care se vehiculează acum în presa de calitate din românia plus facebook. Despre amenințarea stihiilor care vor veni odată cu ajungerea la guvernarea a Veorikăi. Despre cum va arde totul, cum va curge lavă pe străzile orașelor, iar oamenii vor geme sub jugul împilării.

Dar stai
Dupa ce ni s-a explicat toata campania ca atributiile presedintelui sunt limitate, că efectiv nu are ce să facă în fața unui parlament dezlănțuit, deci nu avea ce face, voiai sa vina Tariceanu, deci nu avea ce face, acum aflam ca, daca vine Veorika, se declanseaza potopul? Pai cum, ca doar atributiile presedintelui sunt limitate, nu? Efectiv nu are ce să facă, nu? ARE ATRIBUȚII LIMITATE, CE NU ÎNȚELEGEȚI, că altfel, cu siguranță, nu o demitea pe Kovesi prin intermediul purtătorului de cuvânt, nu?

Inteleg ca directia de comunicare este inducerea în mintea romanilor ca, cumva, sunt la colt si nu au ce sa faca, Klaus e solutia si optiunea, nu avem ce sa facem, indiferent de ce a facut sau nu a facut, important e ca doar asa iesim din marasm, trebuie să trecem peste tot ce a făcut KW, să votăm cu silă, gen, dar să votăm cu cine trebue.

Cred ca trecem prea usor peste faptul ca EXACT aceeasi oameni i-au numarat firele de par din fund lui Barna, care e evident că nu avea basca, deci nu se ridica la nivelul cerut de eleganți elocventi in elocinta lor lirico-politica. Deci Barna nu era bun, pentru ca avea basca gresita, dar lui Klaunus trebuie sa ii trecem cu vederea, sa il votam oricum, pentru ca el e soluția si sansa?

Permiteti-mi sa râd cu pofta și să refuz.
Intre timp, micutul Hans si-a organizat dezbatere cu ziaristii si „influencerii” de casa, 8 oameni, cu afinitati clare pro Johannis si intrebari servite, sa para ca raspunde rapid si inteligent. Știi cum e, e greu să râzi de oponentul tău și să acreditezi ideea că e prost, când tu nu ești în stare să deschizi gura. Fix în aceste momente, niște echipe de campanie lucrează din greu la întrebări dificile și răspunsuri deștepte, care să facă facebookul să explodeze la final Da, acesta e președintele meu, uitați și voi, 5 ani doar s-a prefăcut că nu deschide gura, de abia de acum începem lupta.

Inca o data, nu sunt tampit, stiu ca cele mai mari sanse le are domnul Hans Bring Ze Flammenwerfehr. Dar niciodata nu voi accepta sa capitulez in fata manipularii grosolane a serviciilor aflate sub comanda directa a maretului carmaci. Nu vreau eu.