În ultimul an, Ponta s-a agitat masiv ca să apară drept soluție la Dragnea. A preluat puțin și guvernarea, a dat comunicate, a vorbit ici și colo despre moștenirea psd și cum nu trebuie să ne batem joc de ea și tot așa. Încet, a devenit tot mai simpatic pentru majoritatea, pentru că Uite, băi, totuși, Ponta e Ponta și dacă el zice, însemnă că da, situația e albastră.

Problema e că s-au cam terminat subiectele și nu prea ai pe ce să mai pedalezi, după ce le-ai zis-o tuturor foștilor și viitorilor colegi de partid și era nevoie de ceva material proaspăt, care să meargă și la masa de votanți care sunt de partea cealaltă a barierei de 100 de puncte IQ.

Și, complet surprinzător, după foarte multe discuții, “a acceptat” propunerea lui Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă de Micuțu, să i se pregătească un roast. Dacă nu știți ce e un roast, căutați pe youtube. E un eveniment unde cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, umoriști sau mai puțin umoriști, vin și își bat joc de piesa centrală a evenimentului, pedalând pe greșelile din viața sa și alegerile sale. La final, respectivul vine și le face, la rândul său, un roast fiecăruia din cei ce au vorbit și totul se încheie badumtss.

Problema e că, de fapt, un roast are rolul de a-l transforma pe erou în personajul simpatic, în ochii publicului. Uite, cum stă el și acceptă să îl înjure toată lumea și mai și râde, da, da, e un om deosebit, cu siguranță. Iar, la final, să nu uităm că EL are ultimul cuvânt și le răspunde tuturor. Iar asta este decisivă pentru imaginea pe care o lasă. După care promo msiv pe youtube, niște bani dați televiziunilor să îl prezinte și uite cum trece Victoraș pragul electoral.

Mi se pare cea mai perversă mișcare politică pe care o putea face Ponta. Nu merg până la a insinua că l-a plătit pe Nedelcu să facă spălarea asta publică, cred că a fost o mișcare gândită din timp și atent analizată, care are un timing perfect. Și la care oamenii chiar nu sesizează că sunt manipulați în cel mai obscen mod.

De fapt, Victor Ponta nu are nevoie de roast (friptură, în engleză), pentru că a prăjit, la propriu, 64 de oameni la Colectiv.
Știți care ar fi, de fapt, roastul perfect pentru Ponta?
64 de cupluri de părinți care să vină la microfon și să îl arate cu degetul, în timp ce îi spun MI-AI UCIS COPILUL.

Da, acela ar fi roastul potrivit pentru Ponta. În rest, glumițele astea de căcat, servite din timp, sunt doar niște mizerii care își bat joc de niște amintiri care încă sunt extrem de proaspete pentru toată lumea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.