jucarii pentru baietei

Știți care e marea problemă a unui tată de băiețel și fetită?
Nu găsește jucării pentru ambii copii. Pentru fetițe găsești orice îți trece prin cap. Jucării interactive, păpuși, aspiratoare și bucătării, căsuțe, hamsteri artificiali, ce vrei tu, aia găsești.

Știți ce jucării sunt pentru băieței?
Mașini. Punct. Mașini, multe mașini. Mai mici, mai mari, mai cu baterii sau fără. Sub toate formele și culorile. mașini și mașinuțe, mai mare, mai roșie, mai cu cutia cât mai fastuoasă.

În rest, rahat pe băț, nu ai niciun alt fel de jucărie. Nimic care să îi pună inteligența la încercare, nimic care să constituie o provocare, nimic distractiv, nimic. MAȘINI, TATI, TOȚI BĂIEȚII ADORĂ MAȘINILE.

Să vedeți ce greu a fost de crăciun să găsesc ce cadou să îi ducă Moș Crăciun lui fi-miu…De nu am colindat magazinele și hypermarketurile…Bine, nu mai zic de prețurile nesimțite care sunt la jucării, de zici că sunt de aur. Era la metro cred, o jucărie teribil de scumpă pentru cum arăta în cutie, ceva care promitea că va plana între palmele celui ce o utilizează, iar cei din jurul lui vor fi dați pe spate.

Era cât pe ce să o iau, deși era vizibil că e o șmenărie, pentru că inclusiv pe cutie scria ceva gen Veți fi uimiți când veți deschide cutia de cât de simplu vă puteți uimi prietenii. Ce să zic, la mine la moldova m-au învățat că nu cumperi marfa funcție de ambalaj.

Așa că am deschis mizeria aia, printre rafturi. Care mizerie era o mizerie de care era legat un nailon. Pe care ți-l legai de mână și îți uimeai prietenii cum zboară rahatul ăla între palmele tale. Și costa ceva gen 100 de lei.

Da, deci greuț de tot cu jucăriile pentru băieței. Trebuie să încep să mă uit mai mult la reclame la tv. Deși sunt sătul de nerf gun și miraculosul quadrocopter.