Vreau să văd câţiva bloggeri practici, care îşi spun părerea despre ce-ar face în jurul casei cu produsele din spoturile Praktiker de care v-am povestit săptămâna trecută. Hai, scrieţi, că se termină acuşi toamna şi se face prea frig pentru a mai face acte gospodăreşti până la primăvară.

Cine ştie, cu ocazia asta poate vă descoperiţi un nou talent şi faceţi un blog dedicat, cred că ar fi loc în blogosferă de aşa ceva, eu nu ştiu niciunul care să facă asta.

Ideea e să nu păţiţi nici voi nici cititorii voştri ca personajele din spot, de unde şi cerinţa concursului, de a veni cu câteva idei practice, pe care oricare din cititorii voştri să le poată aplică.

Au mai rămas puţine zile până la încheierea concursului Praktiker. Nu uitaţi că e foarte simplu să scrieţi un articol pe blogul vostru despre spoturile Praktiker şi să câştigaţi cumpărături de 2000, 1500 sau 1000 de lei, dând o alternativă praktikă la ceea ce se petrece în spoturi.

Clipurile se află la adresa aceasta.

Regulamentul oficial al concursului este aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.