Mă uit la snooker de vreo 6 ani. Desigur pe Eurosport. De 6 ani mă întreb, de fiecare dată, care este logica pentru care Eurosportul închide transmisiunea de la indiferent ce meci, pentru a da orice, răhăţei de ăia care se învârt pe biciclete, turnee de darts sau, ca anul ăsta, tenis.

Absolut niciodată nu am văzut Eurosportul închizând vreo transmisiune de tenis, în ultimul set al matchului, motivând că trebuie să transmită Il Giro sau mai ştiu eu ce porcărie în care idioţi în chiloţi se învârt pe biciclete. Niciodată nu am văzut vreun meci în care Nadal să mai aibă de servit 3 mingi pentru a câştiga, iar Eurosportul să dea un intens turneu de polo pe iarbă.

În schimb, la snooker, poate fi finală de campionat mondial, nu contează, revenim în reluare la ora 24, pentru că trebuie să transmitem fantasticul turneu de halbere de la Montreal.

A, şi în continuare mă enervează Ancuţa şi cu celălalt. Acum mă enervează că se ceartă în direct.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.