Procurorul Călin Pantea, care a refuzat să solicite arestarea lui Macingo, nu a putut fi contactat. În schimb, șefii lui au declarat că, la momentul în care s-a întocmit dosarul, nu existau certificatele medico – legale. Asta, pentru că cei în cauză erau internați în spital.„Dacă nu există un certificat medico – legal la dosar, nu se poate vorbi despre agresiune. S-a făcut tot ce s-a putut, iar agresorul a primit interdicție de a părăsi localitatea”, a spus unul dintre șefii Parchetului Cluj Napoca.

Ca să înțelegeți, cei ce nu ați trecut prin asta. Certificatul medico-legal îl iei tu, cu mâna ta, de la Mina Minovici, pe baza hârtiei eliberate de medicul specialist care te-a tratat.

Din ce spune băiatul ăsta inteligent, dacă nu ai certificat medico-legal, pentru că ești băgat în spital de la ce bătaie ai luat, nu există infracțiunea, deci agresorul e liber și binecuvântat.

Păi nu?

PS: Da, e vorba de jegul ăla din Cluj care se distra lovind oameni pe stradă.

love

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.