Hai că s-a lămurit și de ce a acceptat “motociclistul” să îl bată și a 2 a oară pe distinsul jurnalist Mircea Badea. Se pare că, atunci când distinsul jurnalist Mircea Badea l-a provocat din nou la bătaie, ca un copil prost și încăpățânat, motociclistul l-a refuzat, explicându-i că este o evidenta inferioritate tehnica și nu ar fi o luptă corectă.

Dar distinsul jurnalist Mircea Badea, deși fusese bătut la modul grav prima dată, a apelat la arma cu care l-a înzestrat distinsa sa mamă, profesoara de română, puterea răvășitoare a cuvântului.

Practic, distinsul jurnalist Mircea Badea, deținător al mai multor premii de prestigiu, obținute anual, la New York, pentru acte jurnalistice deosebite, a înțeles că motociclistul nostru, centură neagră 3 dani kickbox, multiple trofee, antrenor de kickbox și, în general, un nene care se pricepe să dea cu pumnul, l-a refuzat pentru că i s-a făcut frică de antrenamentele domnului distins jurnalist Mircea Badea și nicidecum pentru că a încercat să îl protejeze de o umilință extremă.

Iar când domnul reputat și distins jurnalist a început să arunce tradițional, ca la doamna profesoară acasă, cu zoaie, Avengerul nostru a acceptat și i-a arătat de ce l-a refuzat.

Din păcate, e o pagină tristă în istoria jurnalismului românesc, scrisă tocmai de un distins și reputat jurnalist precum domnul Mircea Badea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.