În cazul în care erați curioși ce se mai întâmplă prin zona unde se dau în stambă comentatorii fideli, trupa hard core a arhiblogului, după 5 zile de distracție, voala.

Și da, până la urmă am ales echipa de moderatori și admini în funcție de preferințele mele. Semeketh și Andrei Crivăț s-au achitat de sarcinile lor cu tot profesionalismul, eu practic mă voiajez pe acolo ca simplu utilizator și râd de ce vă trăznește vouă prin cap.

Există 2 topicuri interesante, dar la care nu știu ce voi face.
Clasicul Hai să ne întâlnim cu toții, lucru care e destul de greu, dar cine știe, poate reușesc să vă rezerv un club într-o seară, asta dacă găsesc un sponsor pentru așa ceva, pentru că, oricât de mogul al interneților sunt, copiii mei au obiceiul prost de a mânca, uneori de 3 ori pe zi.

Celălalt topic este Miss Arhiblog, care mie îmi sună foarte bine. Problema e că, dacă l-aș face, aș vrea ca fata câștigătoare să primească un premiu consistent, nu un tricou cu Arhi, eventual ud (tricoul) și aplauzele rebele ale comunității noastre.

Așa că aștept eventuale idei și soluții. Nu vreau să dăm rasol și nu vreau să iasă ceva ieftinătură, de care să ne fie rușine.
Pentru că fete frumoase avem, după cum bine știți.

Screen Shot 2014-04-08 at 22.59.41

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.