Mă uitam ieri la meciul jalnic făcut de Steaua în compania unei echipe căreia nu reușesc să îi rețin numele și nici nu merită să mă obosesc să o caut pe google. Și cum mă uitam eu așa, am început să cujet, pentru că ședeam strâmb, deci logic, trebuia să cuget drept.

Celelalte 2 echipe reprezentative ale campionatului rromânesc, adică Dinamo și Steaua, au simboluri ale echipei pe teren.
Rapid îl are pe un Alexa, pe un Pancu, pe Coman, nume pe care nu poți să le spui fără să te gândești automat Rapid.

Dinamo are un Dănciulescu, Un Marius Niculae, un Moti, ba chiar și capdezmeu Cătălin Munteanu, deși a jucat la Steaua, are aromă și culoare de Dinamo.

Spuneți-mi repede un jucător simbol al Stelei. Desigur, exceptându-le pe cele 2 curve, Tănase și Costea, care nu au nici o legătură cu nimic din fotbal. Este că nu vă vine în minte niciunul? Mai reprezentativ pentru Steaua era Zapata sau Protasov, decât izmenarii care se prefac că aleargă seara, în pregătirea unei ieșiri nocturne de dat la bucile vreunei zdrențe de televiziune.

Trist, extrem de trist. O echipă fără simboluri, nu mai e echipă. E doar o turmă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.