Nu, nu mai fac articol ca anul trecut, în care să mă iau de ăia care se simt mai deștepți comentând hahaha e păcăleală de 1 aprilie, în loc să ducă gluma mai departe, să ne hlizim mai tare de cei suficient de fraieri încât să nu se prindă/să nu o guste. Nu de alta, dar deja lumea văd că așteaptă articolul de gen, rânjind pe sub mustață.

Ați observat că păcălelile de 1 aprilie devin din ce în ce mai slabe? Chiar nu am mai întâlnit demult una care să mă lase cu adevărat bujbee. Doar porcărioare, ne închidem situl, plec în lume, am vândut blogul, ACTA închide internetul și alte aberații de toată jena.

Nu spun că ale mele au fost mult mai breze. Dar au avut un oarecare parfum de credibilitate, având chiar un fraier care mi-a trântit-o superior

Te citesc de 2 ani dar gata, la revedere

Du-te taică, serios, nu avem nevoie de oameni de genul aici. Aici trebuie să ai simțul umorului, să reziști la ironie, să poți purta o discuție fără să o aduci repede pe mama în discuție and so on. Ești veriga slabă, îți zic.

Dar ca să lămurim, pentru că am văzut diverse sugestii și în zilele/săptămânile trecut, legate de eventuala mea trecere pe conținut plătit.

SUNT PENTRU UN INTERNET LIBER.
Niciodată și declar asta public, ca mărturie pentru veacurile ce va să vină, NU VOI CERE BANI CUIVA pentru ca să îmi citească articolele. Conținutul de acest gen trebuie să rămână liber, iar sistemul de filtrare propriu al internetului va face ca asta să rămână așa întotdeauna.

Da, e posibil ca în timp să institui idei diverse de monetizare. Poate, dacă voi fi nevoit să cedez și să pun mai multe bannere, eventual bannere de care abundă pe siturile lăudate de `profesioniștii domeniului`, gen expandabile sau cântătoare, voi cere bani să nu mai vezi banerele :mrgreen:. Poate vă voi cere bani ca să vă las să comentați. Știu, sună absurd, dar așa îmi sună și mie eventuala plată pentru cititul articolelor.

Așa că, până nu mă cumpără petromul ca să îmi închidă situl, conform unor zvonuri de dată recentă, o să avem fiecare treaba lui. Eu o să scriu și voi o să citiți.

Nu înainte de a viziona mesajele publicitare ale celor ce îmi permit să mă ocup de blog fără a fi nevoie să merg să dau cu sapa prin vreo agenție sau, doamne ferește, corporație.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.