Mulți din ce ce mă cunosc nu înțeleg de ce mi-am schimbat părerea despre chestiile gen afiliate, având în vedere că acum câțiva ani aveam niște articole destul de vitriolante pe temă.

Să fiu sincer, dacă nu o fac ca mijloc de trai, ci ca hobby, afilierea este, pentru mine cel puțin, foarte interesantă. Pentru că, cu ajutorul ei, mi-am luat toate gadgeturile imaginabile și inimaginabile, fără să simt că am cheltuit vreun ban. Deoarece am plătit cu bani veniți din comisioane și deși e clar că și aceia sunt bani reali, psihicul meu îi simte ca fiind un fel de monopoly money, care îți aduc acasă chestii frumoase, pentru tine și ai tăi.

Așa că, drept mulțumire pentru ce se întâmplă prin contul meu de la emag, vă invit să participați la concursul de lansare a lui Windows 8, de pe pagina lor de facebook.
Cei ce folosesc aceasta aplicatie primesc automat un cover photo personalizat, un mini “infographic” al profilului de Facebook, ce include informatii despre numarul total de prieteni, numarul de imagini dar si numarul de posturi din ultima luna. In plus utilizatorii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 16 premii oferite de eMAG si Microsoft.

Premiile oferite sunt urmatoarele:
1X Laptop HP Pavilion G6
2 x Laptop Sony VAIO
3 x Laptop Acer Aspire V5
10 x Mouse Microsoft Arc Touch

Castigatorii concursului vor fi anuntati in data de 14 noiembrie 2012 prin intermediul paginii de Facebook eMAG.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.