Ca un barbat adevarat ce sunt, intotdeauna imi asum greselile.

Ziua de ieri intr-un cuvant – Dezastru.

Din 6 partide, am nimerit 4 bombe culminand cu un egal la basket.  Ma gandeam ca daca jucam in oglinda, cum mi-au sugerat ieri cativa comentatori, maine dimineata intram pe emag sa vad daca mai baga oferte la E-Class.

E adevarat ca nu am bagat multi bani, dar stiti cum e. Intotdeauna te gandesti nu la cat ai bagat, ci ca ai pierdut potentialul castig, nemaivorbind ca pe mine m-a scos direct primul meci, ceea ce e extrem de dezamagitor.

In fine, asta e, astazi e o noua zi, cotizez si azi !

 

Ce voi juca  :

Dnipro : Pandurii – over 2,5 – cota 1,8

In ultima perioada a inceput sa-mi placa tot mai mult campionatul din Ucraina. Combinatia lor de a baga bani (grei) si de a-l aduce pe Collina, a avut rezultate fabuloase. Daca inainte acolo era un campionat gen Dinamo-Steaua dinainte de 89 cu Shahtior si Kiev, acum e super disputat, ba chiar e posibil ca la anul, reprezentantele lor in CL sa fie Harkov si Dnipro, ba chiar Odessa.

Aici joc over deoarece ma gandesc la forta lui Dnipro, dar si la faptul ca Pandurii joaca bine in deplasare, basca ca se duc acolo sa-si faca reclama, sa incerce sa mai vanda si ei ceva.

 

Tromso : Tottenham – final 2 – cota 1,35

E o diferenta mare intre cele doua echipe si cu toate ca Tottenham e calificata, ma gandesc ca dupa ce City i-a calcat in picioare, acum cam trebuie sa scoata un rezultat bun.

 

Bordeaux – Eintracht Frankfurt –  gol Bordeaux – cota 1,31

Francezii au jucat mizerabil pana acum, mai au sanse doar teoretice sa se califice mai departe, dar cred ca macar un gol o sa dea.

Lyon – Real Betis – gol Lyon – cota 1,25

Cu o victorie si un rezultat favorabil facut de Rijeka, Lyon se poate califica mai departe. De la  campionat  deja si-a luat gandul, asa ca macar un gol, or da si ei.

Slovan Liberec – Freiburg – final 1x – cota 1,25

Pentru cehi, calificarea mai departe chiar e importanta, pana acum nu au pierdut nici un meci si normal (dar ce mai e normal azi ? ) nu ar trebui sa piarda acasa.

Esbjerg – Standard Liege – final 1x – cota 1,29

Esbjerg e calificata, iar Standard cred ca se gandeste in primul rand la campionat. Anul asta chiar au sanse la titlu, pe 1 decembrie au meci in deplasare la Lierse, nu cred ca s-au dus in Danemarca sa-si rupa picioarele.

 

Cota finala – 6,1

 

Cu Dumnezeu inainte si cu dracu dupa noi.

Bafta all !

Avertisment: Acest bilet este opțiunea mea personală. Nu îmi asum nici o responsabilitate pentru eventualele pierderi pe care le puteți avea. Sunteți băieți mari și vaccinați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.