Tineam in Dropbox un pack veeeeeechi de ebooks, primit si de mine la randul meu de cineva. Desigur, ebookurile nu aveau licenta, le tin acolo de cativa ani, citind, rar cate una din ele.

Aseara a fost unul din aceste momente cand aveam chef sa citesc ceva. Si surpriza.

Screenshot_2015-11-12-22-58-01

Toate cartile imi fusesera date jos, din cauza unei plangeri de la o asociatie de scriitori. Dar cum a avut acces acea asociatie de scriitori la contul meu PRIVAT de Dropbox?

Va spun eu, pe baza de cuvinte cheie. Acel pack se chema carti limba romana. Mai am un folder, numit altfel, care contine tot carti si care nu a fost dat jos.

Repet, nu ma plang de actiunea celor ce au reclamat. E dreptul lor de a-si apara proprietatea, iar eu am renuntat demult la a pirata porcarii, avand in vedere ca imi permit sa imi cumpar cartea pe care o doresc.

Dar de azi, contul meu de dropbox s-a inchis definitiv. Nu e acceptabil sa imi pui continutul meu PRIVAT, pentru a carui hostare PLATESC, la dispozitia oricarei organizatii private.

Pa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.