În general sunt un early adopter de tehnologie. Mă entuziasmez imediat la orige gadget, cât de tâmpit, dacă vine cu ceva nou. Bine, nu mai sunt entuziasmat la telefoane, pentru că acolo nimic nu mai e nou, ci doar același rahat împachetat altfel, dar cu baterie mai proastă.

Așa a fost și cu Telegram.
Utilizam WhatsApp sporadic, exagerat de sporadic, dar atunci când a fost cumpărat de Facebook, l-am șters din telefon. Nu sunt un fan facebook, ba dimpotrivă, iar facebook are tendința de a se transforma în fratele mare și rău, aceeași tendință pe care au avut-o întâi Micro$oft, după care Google. Așa că, buh bye whatsapp.

L-am înlocuit cu Telegram, căruia i s-a făcut ceva publicitate, pe baza faptului că e open source, iar mesajele sunt criptate și inaccesibile autorităților. Bine, sper că știți că discuțiile mele cu mafia calabreză și Gică Popescu nu trebuie să ajungă la urechile nimănui.

Din păcate, are o mare problemă, drept pentru care l-am șters mai-nainte, fără nici o remușcare.

Toți cei care au avut vreodată numărul meu de telefon și și-au instalat telegram, primesc o notificare că m-am alăturat veselului grup cu app de mesagerie criptată.

Prin urmare, zilnic primesc mesaje de la oameni pe care nu îi cunosc și nu cred că i-am cunoscut vreodată. Și nu vreau, de asta aleg să am mesagerie proprie și să nu folosesc facebook sau altele. Ca să nu fiu deranjat.

Din păcate, se pare că nu se poate. Nu există zonă gri, ci doar alb sau negru.
Deci, la revedere Telegram, forța fie cu tine, fie ca serverele lui Putin să primească mesajele cui o vrea.

Dar nu și pe ale mele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.