Știți de cine mi-e mie milă cu adevărat, când vine vorba de Mișu Badea?
Nu de cei făcuți albie de porci și bălăcăriți de ipochimen. E ca și cum te-ai supăra că curge apa sau bate vântul. Adică e profund ignorabil.

În schimb, mi-e milă de toți cei care îi sunt șefi sau trebuie să îl reprezinte. Sau care lucrează cu el și sunt obligați, ca sarcină de serviciu, să îi suporte mizeriile și să zâmbească la ele Ah, Mircea, ești cea mai genială.

Astăzi, nouă, tuturor, ne e milă de Tony Teșiu, director de programe Radio ZU.
Mirciulică s-a apucat să discute elegant, intelectual, cu ascultătorii radio Zu, singurul radio unde glumele sunt furate mai repede decât pot să le scrie bloggerii inventivi.

Sunt intelectual, dar ma tratez

  • Mircea Badea – „Cretinul ăsta crede-mă că moare în accident de circulație, eu îți dau scris. (…) Presupunând că Doamne nu ferește, o să moară în accident de circulație de cât de prost e.”
  • Mircea Badea: Deci, prostule, dacă asculţi radioul acuma, prostule. În Elveţia, prostule, s-au făcut reguli, prostule, care se respectă, prostule, dar s-au făcut şi şosele, care îţi permit ţie, respectând viteza legală,prostule, să nu faci 12 ore între Bucureşti şi Cluj, prostule. Că dacă faci 12 ore între Bucureşti şi Cluj, prostule, o să adorimi la volan, prostule, şi o să cazi în râu. (n.n. Se aud râsete în studio.) Omori nişte oameni nevinovaţi,prostule. Du-te dracului de prost. Atâta am vrut să spun. Nu sunt de acord cu proştii. Gata, hai!

„Cretinul ăsta, crede-mă, că moare în accident de circulație. Îți dau scris”, „prostule”, „Du-te dracului de prost”, „Du-te dracu și mori” sau „Marș în paștele mă-tii de pe post” au fost câteva dintre expresiile folosite de Mircea Badea la adresa unor ascultători, în emisiunea pe care acesta o realizează la Radio ZU, în intervalul 18.00 – 19.00.

Mila mi-e de tine, Soprano

Ei, aici intervine mila.
Pentru că sunt sigur că domnul Tony Teșiu e un om normal, cu capul pe umeri, altfel nu ar fi fost angajat director de programe.

Din păcate, e obligat să îi ia apărarea domnului Badea, când acesta e reclamat la CNA. Și cum să poți apăra asemenea mizerii? Practic, orice ai spune, te faci mai de rahat decât cel pe care îl aperi. E ca și cum ai încerca să îi cauți scuze lui Stalin. Sau lui Hitler în șpagat.

Nu cred că ascultători au fost înjurați la modul cel mai josnic. Noi, românii, avem un repertoriu bogat de înjurături. Nu cred că acelea au fost înjurături grele. Sunt înjurături pe care, de exemplu, le puteți întâlni în Moromeții, ce a spus Mircea Badea.

Badea, un reper pentru judetul Vaslui

Serios? Moromeții? Asta e tot ceea ce s-a putut găsi la repezeală? Mirela Bomboe ar fi găsit imediat un articol de lege care îi permite folosirea cuvântului pulă în relația cu un ascultător, pentru că, dacă e în DEX, e permis.

Aștept prima motivație pentru viol, bazată pe filmul Nymphomaniac. Sau pe 50 shades of gray.
Mult mai realist.

via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.