Mai vreți dovezi că așa zișii protestatari de la Cotroceni sunt plătiți?

Păi, ia să ne uităm noi la acest filmuleț frumos, care ne arată cum participarea se face pe bază de tabel nominal, cu liste. Seamănă cumva cu tabelul prezentat aici? Cumva doamna din imagine, complet întâmplător, seamănă cu cu doamna de aici?

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/1792220814433366/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Rușine să vă fie! Vă vindeți viitorul copiilor pentru bani de o ciungă, doar ca să aveți impresia că mai contați cu ceva în viața cetății. Sunteți cu un picior în groapă, dar în continuare încercați să acumulați orice leuț aruncat de cei ce vă gâdilă orgoliul. Cei ce vă spun că aveți importanță, că contați.

Sunteți niște zombie. Niște oameni care sunt morți în ochii tuturor și încearcă să se hrănească cu viața celor din jur, în speranța că doar, doar, veți mai simți un fior de viață în inima mucegăită de zecile de ani în care v-ați vândut țara și familiile celor care au dat mai mult.

Să vă fie rușine! Ar trebui ca, în aceste momente, să fiți modele de urmat pentru copiii voștri. Să fiți cei spre care se întorc ochii întrebători, la nevoie, și care dau sfatul și umărul de sprijin. În loc de asta, sunteți niște hiene hrăpărețe, care vă îndesați stomacurile cu timp și viitor, furate de la alții.

Și veți muri ca niște zombi și veți fi cu greu uitați, din prea multă ură. Pentru că ați fost generația care a avut șansa de a ne ridica pe toți și, în schimb, ne-ați vândut pe o mână de arginți, doar ca să vă fie vouă mai bine.

Iudelor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.