Când eram mic voiam să mă fac Dumitru Prunariu. Auzisem eu că a fost primul, și de altfel singurul cosmonaut român. Visam să simt imponderabilitatea (da, știam ce e aia imponderabilitate, știu să citesc de la 4 ani), să văd pământul de sus.
Când am crescut mai mare, deja nu mai voiam pe Lună. Tot americanul se ducea acolo și nu îmi plăcea asta, de unde se vede că de mic îi uram pe americani.

Așa că am vrut să mă duc spre Marte. Chiar și acum, dacă s-ar cere voluntari pentru un echipaj care să meargă pe lună, m-aș oferi fără să clipesc, deși mi-ar lua 4 ani din viață ca să mă întorc acasă. Din păcate, nimeni nu ia pe Marte grăsuni de 30 și de ani. Așa că încep să îmi pun în cui visul ăsta.

VIsam să devin avocat. Mă simțeam eu bazat pe mine, văzând filmele de la TV, cu avocați care se dau de ceasul morții la bară, să salveze viețile condamnaților la moarte. Am crescut, am văzut ce înseamnă profesia de avocat în românia, ba chiar am intrat 1 an la facultatea de drept. Din fericire pentru mine, am abandonat la timp. Cred că m-aș fi plictisit până la sinucidere de viața respectivă.

Într-o perioadă mă bătea gândul să devin jurnalist. Visam numai afaceri Watergate, cărora să le deslușesc ițele, aveam impresia că sufăr de un talent senzațional la scris plus că mă simțeam super dăștept. N-a fost să fie, doar că viața a învârtit ițele în așa fel, încât am ajuns blogger, categorie desigur superioară jurnalismului :mrgreen:

De ce am scris asta?
Pentru că Ursus organizează campania Drumul Tău. Ce trebuie să faceți voi?
Să trimiteți un text de maxim 200 de cuvinte, în care să descrieți visul vostru cel mai puternic. Alături de text, atașați și o poză recentă și după înscriere, poza voastra, împreună cu textul, va fi proiectată pe meshul gigant amplasat pe magazinul Unirea din capitală.

În ce constă implicarea mea?
Vă rog să vă lăsați poveștile și în comentariile de la acest articol, iar 10 dintre cele mai frumoase vor fi premiate de URSUS cu bere. Am vaga impresie că premiul reprezintă greutatea voastră în bere (dar nu garantez, e posibil să fie vorba de sticle, cutii etc..), adică un premiu destul de…consistent, plus ceva tricouri. Desigur, toți participanții trebuie să aibă minim 18 ani, pentru că e vorba de alcool și știm cu toții că minorii din blogosferă nu consumă decât ceai de sunătoare seara.

Pe Pagina de Facebook a concursului se găsesc detalii și discuții, în caz de nelămuriri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.