A ieșit ieri o circotecă penibilă pe baza acestei declarații a lui Constantin Necula, preotul atât de lăudat de toți ortodocșii. Acum câteva zile, râdea cineva pe aici legat de mizeria asta cu hell will win, după care bam, vine și vestitorul primăverii.

Ce mi se pare haios este că majoritatea celor care l-au criticat pe Necula erau de părere că vai, ce prost e, cum să spui asta, nu știi de all hallows eve, vai ce proști sunt preoții.

Copii, Constantin Necula este absolvent al facultății de teologie Andrei Șaguna și a terminat șef de promoție. Să crezi despre el că e prost și analfabet, când a terminat primul o facultate de vipere, denotă minim naivitate.

Constantin Necula știe foarte bine originea sărbătorii și de unde vine denumirea. Constantin Necula nu face decât să manipuleze turmele de fraieri care se uită în gura lui și să le valorifice fricile în folosul propriei mizerii. Așa cum au fost învățați la facultate, la orele de psihologie a maselor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.