Am fost joi sa imi fac o radiografie la dinti, pentru ca am fost la dentist, deoarece ultimul dentist mi-a montat implantul cu curul. Bine, exagerez, nu a fost chiar așa nasol, doar că s-a deșurubat o chestie acolo și se mișca.

Si doamna radioloaga se chinuie ce se chinuie cu mine la aparatul ala, mormaie ceva de umeri lati, in final ma roaga sa ma asez, facem radiografia, dupa care imi explica:
– Stiti, la dumneavoastra este o problema, pentru ca, dupa ce ca aveti umerii foarte lati, nu aveti gat deloc, sunteti sex simbol, asa, ca Petre Roman cand era el la apogeu.

M-a impachetat bine, ce sa fac, i-am zambit cu zambetul Iliescu 3.0 si am plecat, ca ieri a trebuit să mă duc din nou la ea, pentru radiografii locale. Nu de alta, dar toți stomatologii recomandă radiologia aia de la unirii, iar acolo, dacă intri și ai claustrofobie, mori pe loc, sunt, în orice moment, 50 de oameni ca popa care așteaptă pentru dințografie.

Așa că ieri mi-am făcut și o curățare cu ultrasunete, mâine mai fac o coroană pe o măsea veche, aia pe care am distrus-o în armată când am mâncat un kil jumate de bomboane de alea tari ca piatra în jumătate de oră, pentru că crăpam de foame și am scăpat de dentist pe anul ăsta.

Nu de alta, dar când oi îmbătrâni mai mult, nu aș vrea să ajung ca o mătușă de-ale mele, care a murit subit, la vreo 2 săptămâni după ce își terminase o lucrare completă dințologică, pe foarte mulți bani, iar urmașii erau triști că a dat banii degeaba, dacă mai aștepta puțin…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.