Responsabilii au verificat marți râul pe o distanță de 40 de kilometri. Cel care conducea barca în momentul în care s-a scufundat a fost lăsat în libertate.

Nu poate fi acuzat de conducere fără permis și în stare de ebrietate a unei ambarcațiuni pentru că Mureșul nu este considerat apă navigabilă.

România, 2023. Un tip beat răstoarnă barca pe care o conduce, mor 4 oameni, o familie întreagă, ca puii de KFC. Rezoluția statului român: Mureșul nu e apă navigabilă, deci nu a greșit cu nimic.

Caut investitor pentru un business lucrativ, situat în românia. 12 caiace pline de oameni ai străzii și 2 caiace cu domni plătitori, premiu 1 milion de lei, cine reușește să scufunde toate cele 12 caiace cu cerșetori, pe Mureș, unde nu s-ar întâmpla nimic, pentru că nu este apă navigabilă.

Ce înțeleg eu de aici este că același lucru e valabil oriunde nu există un drum recunoscut de statul român, deci putem extinde businessul și la ATV-uri, de exemplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.