Bine, nu prima, a doua, prima a fost bomba atomică, Oppenheimer zvârcoli-te-ai. Dar internetul vine puternic din urmă și, dpdv al pagubelor, nu se știe cine câștigă, la final.
Ați observat că, oriunde ai merge, pe internetul mare și există secțiune de comentarii, pe lângă părerologii de serviciu, există și altă categorie, de bază, sfătuitorii?

Efectiv nu poți scrie ceva, nu poți povesti ceva, nu te poți plânge de ceva și să nu apară vreun reprezentant de seamă al tagmei, cel mai probabil, analfabet funcțional, incapabil să lege două fraze între ele, dar gata să îți dea un sfat de mare importanță, fără de care nu reușeai în viață, pe viitor. Efectiv la orice, despre orice ai scrie, chiar dacă scrii că NU VREI SFATURI, inevitabil va apărea și acel Știu că ai zis că nu te interesează, dar…

Oameni buni, sunteți o ciumă, o plagă. Ar trebui să fiți ținuți în țarcuri închise, doar cu apă, paie și bătaie, să trăiți ca clorofila și să nu mai aveți vlagă să deschideți internetul. Serios acum, datorită vouă, chestiile sociale devin irespirabile. Cu cât mai analfabeți, mai nepregătiți, cu atât mai deciși în a avea o opinie rapidă despre orice.

May the 4th be with you!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.