În general, sunt un suporter înrăit al sportivilor români. Mă cert zilnic cu țărăneți pe twitter, care nu acceptă decât locul 1 pentru România, altfel toți sportivii sunt zero.

Dar e ceva ce m-a scos din sărite în ultimele 2 zile. Lacrimile tuturor comentatorilor și ziariștilor pentru Nicoleta Grasu, care, din păcate nu a reușit calificarea în finala la aruncarea discului. Hai să ne uităm puțin pe palmaresul olimpic al Nicoletei Grasu.

Atena 2004 aruncarea discului 6
Sydney 2000 aruncarea discului 18
Barcelona 1992 aruncarea discului 13
Atlanta 1996 aruncarea discului 7
Beijing 2008 aruncarea discului 12

Da? Din păcate, nici la olimpiada precedentă nu s-a calificat. Din păcate, la cealaltă olimpiadă a ieșit pe 6. Din păcate, la cealaltă olimpiadă a ieșit pe 18.
Dar să lăsăm olimpiada. Să ne uităm la palmaresul său mondial.

Clar? Aurea mediocritas. Nu a câștigat niciodată nimic. Întotdeauna a fost la capitolul Din păcate, sportiva noastră nu s-a calificat. În mod normal, nu aș fi atât de virulent. Dar eu m-am uitat la absolut fiecare olimpiadă și campionat mondial de atletism. De fiecare dată, la aruncarea discului locul e ocupat de Nicoleta Grasu, care, din păcate, nu reușește să se califice.

Mai stai tanti acasă, să mai meargă și tineri care au mult mai mult potențial decât ai avut tu vreodată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.