Este funny că cel mai de gunoi ziar din românia, care trăiește exclusiv din servitele de la securitate trimise ofițerului Tolontan și banii lui Gigi Becali, are opinii despre înot și despre sportivul David Popovici, abia ieșit din juniorat. Nu urmăresc înotul, nu sunt fan, mi-a atras atenția jelania de pe internet despre cum, vai, a scris gesepe urât despre David Popovici, nu e acceptabil!!
Sigur, GSP scrie de bine despre niște oameni de care nu am auzit în viața mea și problemele lor grave. Spuneți sincer, ce level de credinciozitate are parapanta din poza asta?

De fapt, nu doar gesepe au fost atât de dezamăgiți de prestația lui Popovici, ci și restul haznalelor numite ziare, în căutarea unui clickbait.

Ce este cu adevărat trist, în opinia mea, este că, fix aceiași oameni, când va mai primi Tolontan o servită de la șefii săi de la securitate, vor aplauda cu 4 copite prestația excelentă a jurnalistului Tolontan, cercetarea jurnalistică și restul de kkturi.

Măcar băiatul ăla a învățat o lecție. Că angajații siturilor de furat știri din românia sunt niște hiene și atât, în căutarea următorului om pe care să îl distrugă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.