Știți de ce nu îmi plac mie rețelele sociale și nu mă manifest pe ele aproape deloc, doar trăznăi care îmi aduc zuccuri multiple? Pentru că, atunci când materialele tale, ideile tale, sunt expuse pe un site care nu îți aparține, nici ideile acelea nu îți mai aparțin. Și, ce e mai rău este că ești limitat în exprimare de către regulile respectivului site, fie el fb, x (sau cum îi mai spune acum) și ce o mai fi pe acolo. Și nu pot decât să zâmbesc amar când văd foști bloggeri de WordPress cum o ard eclectic pe varii situri, umilindu-se la regulile unui moderator indian, incapabili de a se putea exprima liber. Să fie pisicuțe, să fie bine și frumos. Doar că nu e nimic bine și nu e nimic frumos.

Așa că, dacă aveți un site pe găzduire wordpress și vă interesează să creșteți pe el și cu el și să dețineți în orice moment materialele pe care le creați, recomandarea momentului este hostingul de la Hosterion. Cu o experiență de aproape 20 de ani în găzduire web(absolut serios, sunt cei care mi-au oferit hosting o bună perioadă, la începuturile arhiblogului și nu am avut niciodată ceva să le reproșez), întotdeauna serviciile lor au fost la înălțime. Iar acum, înălțimea a crescut bine de tot, prin extinderea serverelor dedicate WordPress Pro în Amsterdam, Londra și Dallas

Ce face ca serviciile de găzduire WordPress Pro să fie atât de speciale?
Sigur, un WordPress poate funcționa și pe o găzduire simplă, nimic sofisticat. Doar că, atunci când există probleme, spike-uri de trafic, evenimente DDOS, probleme tehnice, capacitatea de răspuns a echipei de suport este limitată de tehnologia din spate, iar orice problemă poate dura destul de mult, în cazul nefericit în care apare.

Aici vine găzduirea WordPress Pro și intervine decisiv.
Performanță și viteză de top. Serverele de înaltă performanță, amplasate în locații cheie, asigura o experiență de încărcare rapidă a paginilor pentru useri. Asta vine cu un uptime aproape de maxim, ping minim, latență mică.

Securitate avansată. Securitatea oricărui site este absolut crucială. Nu vrei ca, fără să îți dai seama, situl tău să înceapă să trimită mailuri de spam către milioane de adrese. Sau să găzduiască, fără ca tu să știi, pagini care duc către situri de scam, phishing. Am fost acolo, știu cum e să cauți acul în carul cu fân. Serviciile de găzduire WordPress Pro includ măsuri de securitate avansate, protecție DDoS și certificate SSL pentru a-ți asigura datele și confidențialitatea.

Suport tehnic dedicat non stop, prin e-mail și telefon. o echipă de asistență tehnică, formată din experți, gata să ofere răspunsuri la întrebările tale și să ofere soluții rapide pentru orice problemă tehnica întâmpini.

Uptime garantat. Cel mai deranjant lucru, pentru un owner, este ca situl său să fie indisponibil sau să aibă probleme de funcționare. De aceea, serverele Hosterion sunt monitorizate în permanență, iar uptimeul este garantat.

Dacă v-am ridicat curiozitatea la cote înalte, mai multe detalii găsiți pe pagina dedicată, o să aflați detalii tehnice și costuri. Hint, costul menținerii arhiblogului online este aproape la nivelul cel mai ridicat de acolo. Pentru că, dacă vrei quality în munca ta, ai nevoie de ce e mai bun, nu de negocieri tip 5 dolari pe 12 luni, dar vai, de ce nu îmi merge situl?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.