Știți bancul cu vânătorul și ursul, de se ducea vânătorul zilnic în pădure, îl prindea ursul, îl ciocănea anal, după care îl trimitea acasă. După vreo 3 încercări, îi pică fisa ursului: Băi, vânătorule, tu nu vii în pădure pentru vânătoare, este??

V-am scris săptămânile trecute despre revolta de pe facebook, cum protestau oamenii împotriva orgănizării execrabile de la concerte, cu bătăi de joc BGS, plimbat ca pe pușcăriași prin diverse colțuri, fără apă, fără pipi space, chestii de astea.

Anyway, am empatizat cu oamenii, nu e ca și cum concertele astea ar di ceva ieftineală, iar eu sunt, de obicei, foarte prost și pun botul la orice lăcrămioară aruncată prin online. După care, surpriză.

Ieri s-a anunțat mare concert Coldplay în București, toată lumea isterică de fericire, au asaltat situl ălora care vând bilete și de care se plâng, DE FIECARE FUCKING DATĂ, că de ce le ia taxă de procesare și livrare pe email, au stat la coadă online de bilete, au dat 100 de euro pe bilet, tot tacâmul.

Știți cine organizează concertul? Același Emagic de care se plângeau toți, vai, organizatorii ne-au ucis, nu se poate, bătaie de joc incredibilă, așa ceva nu am văzut nicăieri!!!111one

Băbăieți, vă zic sincer, voi nu vă duceți în pădure pentru vânătoare. Serios. Dacă în continuare mergeți la concertele organizate de oamenii pe care i-ați criticat pe la toate colțurile, nu poate însemna decât 2 lucruri. Ori ați mințit și, de fapt, nu a fost CHIAR așa sau nu ați mințit, doar ați perceput greșit setea și umilința BGS. Ambele situații sunt dezavantajoase pentru voi.

Notă: Nu am fost NICIODATĂ la un concert, în românia, ca spectator plătitor, am fost doar invitat la vreo 2, cu locuri în culise. Deci nu îmi dau cu părerea cu nimic despre emagic, nu le evaluez activitatea, vorbim strict de opiniile personale ale cumpărătorilor de bilete la Coldplay.
A, da și nu îmi place Coldplay nici dacă pui sare de Himalaya pe ei. Muzică seacă și anostă, mai bine ascult James Blunt pe repeat.

Foto: Irina

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.