Interventia denigratoare la adresa religiei in scoala, prin promovarea de sloganuri si conceptii insuficient sustinute pe fapte reale, este o agresiune inacceptabila

Zice Patriarhia rromână. Desigur, studiile şi demonstraţiile lui Darwin nu sunt susţinute de nimic. Studiile arheologice, care demonstrează evoluţia diferitelor specii de animale de pe pământ de-alungul a milioane de ani, iară, rahat pe băţ, totalmente irelevant.

În schimb, Dumnezeu e susţinut de fapte reale, cum ar fi că un zombi evreu, care a fost propriul său tată, poate să te facă nemuritor, dacă îi mănânci carnea, îi bei sângele şi îi transmiţi telepatic că îl accepţi drept stăpân suprem, astfel el putând să scoată răul din tine, rău care e prezent acolo pentru că o femeie creată tot de el, din coasta unui bărbat, a fost convinsă de un şarpe vorbitor, să mănânge un măr dintr-un copac magic.

Dap, clar, este apoteoza ştiinţei. Să ne hrănim copiii cu asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.