Întotdeauna am zis că prietenii ţi-i cunoşti în momentele dificile, nu când eşti la băute şi la fericire maximă.
Aşa s-a întâmplat şi azi. A fost nevoie doar de banalitatea cu mailul de la CNA, ca o întreagă gaşcă de arhilingători în anus să se transforme brusc în băieţi cu păreri, cu idei şi nu în ultimul rând, cu frustrări.

Altfel nu înţeleg de ce ideea principală din minţile lor era bă arhi bă, ţi-ai luat-o la **** de la unul cu 8 clase. Pentru că tipul care a făcut mailul fals declară pe blog că are 8 clase.

Băi şoferilor frustraţi, ştiu oameni cu 8 clase şi acum + încă unul, care dau clasă oricând, oricui şi în orice domeniu. Ştiu că în frustrarea voastră, terminarea unei facultăţi reprezintă idealul în viaţă şi, dacă voi nu l-aţi atins, ridicaţi la rangul de uriaşă realizare că un om cu mai puţină şcoală poate fi mai inteligent decât ai crede.

Din fericire, nu e aşa. Oamenii pot străluci, indiferent de nivelul de intelectualizare. Din păcate, voi nu sunteţi aceia.
Oricum, apa trece, pietrele rămân. Eu şi blogul tot aici vom fi.
Voi însă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.