Azi am avut așa, o ușoară vomă în gură, citind articolele și comentariile de pe internet legate despre sinuciderea solistului de la Linkin Park. A fost un laș, a fost un egoist, ce căcat e și depresia asta, dacă ești bărbat, te aduni și mergi mai departe etc.

Toate idioțeniile din manualul de prostie, aruncate cu furca, la grămadă, plus aerele de semidocți, pentru că, se știe, ai citit pe wikipedia cum e cu depresia și tu știi cu siguranță despre ce e vorba.

Știți cum se vede că sunteți incompetenți, specialiștilor? Orice om care s-a lovit de depresie sau a trăit lângă cineva cu depresie știe că bolnavului nu îi pasă de nimic și de nimeni. Nu îi mai pasă de familie, copii sau de niște loseri care îi explică cum ar trebui să treacă peste, pentru că nu e mare lucru.

După care urmează moartea, dacă situația e suficient de gravă iar respectivul e înconjurat de clătite ca voi. Pentru că a fost laș, egoist și a avut ghinionul să se înconjoare cu pampuște ignobile.

În altă ordine de idei, nu mi-a venit să cred cum oameni de 30+ se insultau masiv pe tema Este Linkin Park rock sau nu? Desigur, cu adaugirea Care muzică e mai mișto, cu completarea Muzica pe care o ascult eu e mai bună decât muzica ta iar mă-ta-i proastă pentru că asculți muzică de căcat. Rețineți, vorbim de oameni mai aproape de pensie decât de copilărie…

Mi se pare încântător. Privesc la voi și îmi dau seama că PSD-ul va mai trăi mult, bine și foarte bine, mulți ani de acum încolo. Există material de proști căcălău.